lørdag 27. mars 2010

Sokker.

Jeg har strikket et par sideveissokker til dokka. Fikk brukt opp litt restegarn. Hekla en kant oppe. Dette er et bidrag til Mysterie inne på Strikkepinnen.

Sideveissokkene til min mann hadde fått tynnslitte hæl og jeg har strikket nye hæler. Plukket opp masker og strikket short-row-hæl. Resten av sokkene var ikke slitt i det hele tatt. Sokkene ble som nye.

Ellers ser jeg at jeg har fått kommentarer på tidligere innlegg. Av en eller annen grunn får jeg ikke de fram slik at jeg får ikke se hvem som har lagt igjen kommentar. Jeg får bare et klikk og en advarsel. Så jeg må bare beklage at jeg ikke får besøkt dere som har lagt igjen kommentar.
Ønsker dere ei fin helg.

tirsdag 16. mars 2010

Oppvaskkluter


Her går det i oppvaskkluter. Den grønne i rillestrikk og den gule i perlestrikk. Den grønne er strikket i garnet Føn. Virker god å bruke, har tatt den i bruk allerede. Fikk ca 10 cm for lite garn til avfellingen så jeg tok en blåfarge. Den gule har jeg lagt i gaveeska.

torsdag 4. mars 2010

Korg og oppvaskklut.


Jeg har strikket en oppvaskklut og heklet en korg til Lille Rosin sin håndarbeidskalender inne på Hobbyboden for februar. Korgene er kjempegreie å hekle. Jeg har heklet blondekanten og heklet den på på nest siste omgang. Rundt oppvaskkluten har jeg heklet krepsemasker.
Jeg har fått en kommentar på forrige innleg og kan dessverre ikke få den fram rett og slett. Trykker på og får bare et klikk og stjerne" til svar.
I helga skal jeg på lappeteknikkkurs og gleder meg kjempemye. Ha ei fin helg.