torsdag 24. januar 2013

Diverse.

Hei! Når er det leeeenge siden jeg har oppdatert her igjen. I høst har det ikke blitt så mye strikking, men nå etter jul har jeg fått strikkelysten tilbake. Og da har det blitt til to par votter, to luer og et par pulsvarmere. Jeg er og ferdig med et par sokker, men har ikke festa trådene og komme halveis på et par sokker til.
 
 
Her er et par votter jeg har strikka fra boka "Strikk luer - votter - sokker" av Ann - Mari Nilssen side 56 - 57. I boka er de rutete, men jeg strikka de stripete. Lua er strikket i luealongen inne på Hobbyboden.


 Her er et par votter etter mønster på votter min mor har strikket til barn, barnebarn og svigerbarn. Ble 15 par tilsammen. Så de har jeg ikke mønster til annet enn i hodet. Lua strikket jeg 3r og 1 vr fram til stripene. Har heller ikke mønster på denne. Ble bursdagsgave til ei jeg er tante til.
Disse pulsvarmerne er til pulsvarmeralongen inne på hobbyboden De var kjempeenkle å strikke og datra kapra de med en gang.

Skal prøve å være mer aktiv her inne og elles i hobbyverdenen. Jeg har meldt meg på lue-along, pulsvarmer-along, hobbybok-along og sokkealong som jeg sistnevnte selv har ansvar for.

Ønsker dere som stikker innom her ei fin og rolig helg.

Ingen kommentarer: